Inschrijven fotografie workshop

INSCHRIJVEN FOTOGRAFIE WORKSHOP

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor een workshop. Vul dit zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een berichtje terug!

WORKSHOP AGENDA 2018

Er zijn fotografie workshops gepland op de volgende data in 2018:

18/03/2018: workshop bruidsfotografie voor beginners: workshop bruidsfotografie voor beginners Volgeboekt
07/04/2018: workshop bruidsfotografie voor gevorderden: workshop bruidsfotografie voor gevorderden Nog enkele plaatsen vrij
26/05/2018: workshop bruidsfotografie voor beginners: workshop bruidsfotografie voor beginners Nog enkele plaatsen vrij
18/06/2018: workshop bruidsfotografie voor beginners: workshop bruidsfotografie voor beginners
09/09/2018: workshop bruidsfotografie voor gevorderden: workshop bruidsfotografie voor gevorderden
16/09/2018: workshop bruidsfotografie voor beginners: workshop bruidsfotografie voor beginners

Inschrijven voor deze workshop!

WORKSHOP AGENDA 2017

Er zijn digitale fotografie workshops gepland op de volgende data in 2017:

02/04/2017: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
08/04/2017 & 09/04/2017: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
20/05/2017: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
17/06/2017: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
24/06/2017 & 25/06/2017: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
02/09/2017 & 03/09/2017: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
10/09/2017: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt

INSCHRIJVEN: Stuur een mail naar: info@afotografie.nl

WORKSHOP AGENDA 2016

Er zijn digitale fotografie workshops gepland op de volgende data in 2016:

13/02/2016: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
02/04/2016 & 03/04/2016: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
17/04/2016: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
21/05/2016 & 22/05/2016: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
05/06/2016: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt
20/08/2016 & 21/08/2016: 2-daagse cursus bruidsfotografie: 2-daagse cursus bruidsfotografie vol geboekt
04/09/2016: 1 dag workshop bruidsfotografie: 1-dag workshop bruidsfotografie vol geboekt

AANMELDEN VOOR WORKSHOP

Gebruik het inschrijfformulier of stuur een mail naar: info@afotografie.nl

 

Lees de ervaringen van verschillende deelnemers aan een workshop bij Afotografie:

Melissa Westdijk, Maassluis: “Ik heb een workshop trouwfotografie gevolgd omdat ik ben gevraagd om de foto’s te maken van de bruiloft van een vriend en vriendin van mij. Inmiddels is de bruiloft geweest en ik heb genoten van het feit dat ik deze dag mocht fotograferen. Heel leuk om de kennis toe te mogen passen die ik tijdens de workshop geleerd heb! Wat ben ik blij dat ik overweg kon met een reportage flitser, ik merkte dat ik echt niet zonder kan. Voor mijn eerste keer als bruidsfotografe heb ik niet te klagen gehad. Heel erg bedankt voor alles wat ik heb geleerd tijdens de workshop.”
Marieke Timmer, Schoonhoven: “Nadat ik ben gevraagd door vrienden om hun bruiloft te fotograferen heb ik deelgenomen aan deze workshop trouwfotografie. Ik vond de workshop erg interessant en ik heb veel kunnen leren. Er was tijdens de dag voldoende tijd voor vragen en het beantwoorden van deze vragen. Ik had van tevoren meerdere vragen doorgestuurd en daar heb ik allemaal uitgebreid antwoord op gekregen. Er was een goede afwisseling van theorie en praktijk. Vooral van het praktijk gedeelte met de reportage flitser heb ik veel opgestoken. Bij het theorie gedeelte vond ik het erg fijn dat de bruiloft puntsgewijs werd besproken, met veel tips. Het meest blijft me bij hoe ik met verschillend lichtomstandigheden moet omgaan. Bedankt voor deze dag!”
Iris Wuijster, Rosmalen “Ik vond de workshop bruidsfotografie super geslaagd! De workshop sloot helemaal aan bij mijn wensen. Ik wilde graag leren waar je allemaal op moet letten voor en op de dag zelf. Dat is allemaal prima aan bod gekomen en er was veel ruimte voor vragen. Ik waardeer het dat Arjan overal rustig de tijd voor nam. Ik vind dat de workshop aansloot bij mijn niveau, ook al hadden de andere deelnemers wel duidelijk wat meer ervaring. De communicatie vooraf vond ik duidelijk en prettig en Arjan reageert altijd heel snel. Wat me het meeste bij blijft zijn vooral de tips hoe je met het bruidspaar en de gasten omgaat.”
Lucienne Hiralal, Zuidland: “Ik heb de cursus gevold vlak voordat ik gevraagd werd, om voor vrienden foto’s te maken tijdens het diner en feest van hun bruiloft. Het voor zijn van specifieke fotomomenten en de compositie van een foto kwamen uitgebreid aan bod. Het is echt een workshop op maat, dus weet je b.v. veel van camera instellingen, dan gaat Arjan daar maar kort op in zodat je meer tijd hebt voor een ander onderdeel. De onderdelen worden behandeld met zowel slechte als goede voorbeelden zodat je duidelijk het verschil kunt zien. Arjan kwam op mij over als een gepassioneerde fotograaf met liefde voor zijn vak. Als je zelf nog niet enthousiast bent van te voren dan word je dat wel na het volgen van de workshop. Ik heb er echt veel aan gehad en heb hele leuke reacties gekregen van de mensen die mijn foto’s hebben gezien. Bedankt!”
Hans Mulder, Leeuwarden “Ik vond het een leuke dag. Het werkt voor mij erg inspirerend om met anderen over fotografie te praten en ideeën uit te wisselen. Inhoudelijk vond ik het prettig dat je kon roepen wat je wilde en dat je overal open en eerlijk antwoord op kreeg. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ik heb deelgenomen omdat ik over de hele linie beter wil worden in mijn fotografie. Ondanks dat ik al een stuk of 7 bruiloften heb gedaan voel ik me daar nog behoorlijk onervaren en blanco in staan. Arjan heeft me handvatten gegeven waar ik wat mee kan! Omdat we maar met 4 personen waren sloot het prima op mijn niveau aan.”
Naomi van der Kraan De Reus, Papendrecht “Ik heb een leerzame en gezellige workshop trouwfotografie bij Arjan gevolgd. Doordat het specifiek aangepast was aan mijn vragen en niveau kwam alles wat ik nog wilde weten aan bod. Vooral de zakelijke en praktische kant had ik veel vragen over en daar kon Arjan mij veel over vertellen. De eerste bruiloft heb ik net achter de rug. Ik ging er dankzij de workshop vol zelfvertrouwen in en door de juiste voorbereiding heb ik alles kunnen fotograferen wat ik graag wilde.”
Mariska van der Waal, Spijkenisse: “Ik heb de workshop trouwfotografie gevolgd bij Arjan omdat ik binnenkort mijn eerste bruiloft ga fotograferen. De workshop was erg uitgebreid en leerzaam. Van kennismaking met de klant tot aan het feest op de bruiloft. Alles werd stap voor stap besproken. Ook zijn we zelf aan de slag gegaan met flitsen met een reportageflitser. Arjan gaf aan dat ik alles mocht vragen, erg prettig. Hij nam daar ook uitgebreid de tijd voor. Al met al een uitgebreide workshop met ook nog een lekkere lunch. Ik ga zeker met het geleerde aan de slag. Ik weet nu in ieder geval dat ik goed voorbereid ben voor “de grote dag” Bedankt Arjan!”
Sturm Unger, Schagerburg: “De workshop trouwfotografie onderleiding van Arjan is me goed bevallen. Hij heeft waardevolle tips en weet waar hij het over heeft. Uit het voorwerk bleek al dat hij de stof precies op mijn wensen wilde laten aansluiten. Een aantal weken van te voren kon ik al mijn vragen opsturen en daarbij aangeven waar ik tegen aanliep. Deze onderwerpen werden tijdens de workshop uitgebreid besproken. Arjan behandeld alle aspecten, maar gaat dieper in op de stof waar je persoonlijk mee worstelt. Het was echt een cursus op mij gericht en er werd dus niet diep ingegaan op de dingen die ik toch al wist. Op mijn verzoek zijn we ook dieper ingegaan op het flitsen op de feestlocatie en in het stadhuis. Ik vond het een waardevolle cursus met een ontspannen sfeer en heb zin in mijn volgende bruiloft!”
Willianne Kraaijeveld, Krimpen aan den IJssel “Sinds een aantal jaar fotografeer ik en krijg hier steeds meer werk in en binnenkort ga ik mijn eerste bruiloft fotograferen. Ik voel me na het volgen van deze workshop een stuk zekerder. Het niveau sloot aan op mijn eigen niveau. Alles was goed te volgen en ik vond het leuk om het werk van anderen te zien. Vooral de tips over het bedrijfsmatige vond ik erg interessant. Verder heb ik meer grip over mijn reportageflitser gekregen. De workshop vond ik heel relaxt omdat er juist zoveel ruimte was voor de inbreng van de cursisten. De relaxte manier waarmee Arjan alle vragen beantwoorde en ruimte gaf voor gesprek maakte dat ik me serieus genomen voelde. Dit gevoel merkte ik bij de andere cursisten ook.”
Lisette van Oostveen, Maassluis: “Ik wilde de workshop trouwfotografie bij Arjan volgen om beter met bepaalde lichtomstandigheden om te kunnen gaan. Ik heb een privé workshop gevolgd en deze was volledig afgestemd op mijn eigen niveau. We gingen alleen in op de punten die voor mij nodig waren. Het andere deel van de workshop hebben we sneller doorgelopen. Alles bij elkaar vond ik het een heel nuttige workshop en hierdoor sta ik zekerder achter de camera. De workshop is echt een aanrader voor iedereen, Arjan is geduldig en helder met vertellen en uitleggen van alles wat je moet weten.”
Angela Kok, Dordrecht “Ik vond het een zeer leerzame cursus, waarbij alle momenten van het fotograferen van een bruiloft volop onder de aandacht zijn gebracht! Arjan is zeer enthousiast en dat maakt het leuk om naar te luisteren. Al mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. Ik ga nu met super veel zin en kennis naar de volgende bruiloft toeleven. Hartstikke bedankt voor de workshop!”
Rita van der Vlies, Heerde: “Ik heb deelgenomen aan de workshop trouwfotografie om net weer het goede duwtje te krijgen wat ik nodig had. Al mijn vragen die ik voor de workshop heb gesteld zijn tijdens de workshop beantwoord. Ook achteraf heb ik nog vragen kunnen stellen. De workshop was prima en ik heb een goed gevoel over het geheel overgehouden. Het niveau sloot goed aan op mijn eigen niveau.”
Jan Koffijberg, Nieuwekerk aan den IJssel “De reden dat ik aan deze workshop deelgenomen heb is dat mijn schoonzus en zwager gevraagd hebben of ik op hun bruiloft een trouwreportage wilde maken. Omdat ik vond dat ik handvatten nodig had voor het fotografen van zo’n dag ben ik terecht gekomen bij de workshop trouwfotografie van Arjan. De workshop was duidelijk aangepast aan mijn niveau en ik kreeg informatie en tips die nieuw voor mij waren. Al mijn vragen zijn goed beantwoord, hier was tussendoor en aan het einde van de workshop meer dan genoeg ruimte voor. Het meest bijgebleven zijn de praktische tips voor de reportage zelf en de oefeningen met de flitser.”
Patricia Blokpoel, Ridderkerk: “Deze workshop heb ik gekozen omdat deze heel persoonlijk is en je niet een algemeen praatje krijgt. Er is genoeg tijd om vragen te stellen en deze te laten beantwoorden. Er worden hele nuttige tips gegeven. Na deze workshop trouwfotografie kan ik met veel dingen aan de slag. Ik heb namelijk erg veel geleerd. Vooral de tips over het fotograferen in de schaduw bij veel zon ga ik zeker gebruiken tijdens het fotograferen van de volgende bruiloft.”
Rob Wiercx, Hoogvliet “De reden dat ik heb deelgenomen aan de cursus bruidsfotografie was om mijn stijl te verbeteren en ook de kwaliteit van mijn foto’s. De persoonlijke benadering en de wijze waarop Arjan zichzelf kwetsbaar opstelt zorgen ervoor dat je op je gemak de cursus aanvangt. Het werken met de reportageflitser heeft mij ook zeker veel geleerd. Ik begrijp nu meer over de instellingen van de flitser en het menu ervan.”
Nicole Hummelen, Wieringerwerf: “Ik heb aan de workshop trouwfotografie deelgenomen om meer te leren over het gebruik van mijn reportage flitser en het bepalen van de juiste scherptediepte bij groepsportretten. Tijdens de workshop kon ik alles vragen en hier werd dan ook uitgebreid antwoord opgegeven. Het belangrijkst is dat ik nu weet hoe ik zelf mijn reportage flitser moet instellen. Daarnaast heb ik ook handige tips gekregen hoe ik de scherptediepte bij het maken van een foto moet bepalen. Ik vond het een erg prettige workshop!”
Frank hilkman, Rotterdam “Ik vond het een erg leerzame privé cursus trouwfotografie. De voorbereiding was uitgebreid en er was voldoende tijd voor vragen en de specifieke situatie van mijn te fotograferen bruiloft. De geplande bruiloft kwam volledig aan bod en er werd goed aangesloten op mijn niveau. Arjan is geduldig in het uitleggen en beschikt over zeer ruime ervaring om de beginnende huwelijksfotograaf al het nodige bij te brengen, super!
Back to Top