Workshop fotografie

WORKSHOP FOTOGRAFIE

Fotograferen is ontzettend leuk! Ik fotografeer al vanaf jonge leeftijd en doe dit nog iedere dag met veel plezier. Als ik een foto maak zoals ik die in gedachten had geeft mij dit veel voldoening. Tijdens de workshop wil ik je dit gevoel ook laten ervaren.

Er zijn drie verschillende fotografie workshops: workshop bruidsfotografie, 2-daagse cursus bruidsfotografie en een workshop fotobewerking in Lightroom.

Iedere workshop bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Tijdens de theorie bespreken we de techniek met daarbij verschillende voorbeelden. Hierna ga je zelf aan de slag met specifieke opdrachten.

Ik wil me inschrijven voor een cursus fotografie!

fotografiecursus2

WORKSHOP BRUIDSFOTOGRAFIE

workshop bruidsfotografie
In deze workshop bruidsfotografie leer je hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op het fotograferen van een bruiloft. We behandelen alle niet te missen momenten van een bruiloft. In het praktijk gedeelte leer je hoe je een reportage flitser moet gebruiken bij lastige licht omstandigheden. Na deze workshop heb je nooit meer stress bij de voorbereidingen op je volgende bruiloft.

Meer informatie & workshop data

2-DAAGSE CURSUS BRUIDSFOTOGRAFIE

2-daagse cursus bruidsfotografie

Leer in twee dagen alles wat je nodig hebt om professionele topfoto’s te maken op een bruiloft. De cursus bruidsfotografie heeft een afgewogen mix van theorie en praktijk. Na het praktijk gedeelte van de eerste dag heeft de reportage flitser geen geheimen meer voor je en op de tweede dag ga je zelf een bruidspaar fotograferen.

WORKSHOP FOTOBEWERKING IN LIGHTROOM

workshop fotobewerking in lightroom
Lightroom is hét programma wat elke fotograaf gebruikt voor het ontwikkelen van zijn foto’s. In deze privé workshop fotobewerking in Lightroom leer je op een slimme en snelle manier je foto’s professioneel bewerken. Na deze workshop gaan je foto’s niet langer op in de massa van andere fotografen.

Meer informatie & cursusdata

Back to Top