Twee fotografen bruiloft

Twee fotografen op je bruiloft

Twee fotografen zien meer dan één

“Als je links kijkt, zie je rechts niets” Het is misschien een flauwe grap, maar er zit wel een kern van waarheid in. Een fotograaf kan zijn camera maar op één punt tegelijk focussen. Laat je bruiloft vastleggen door twee fotografen voor een compleet beeld van jullie bruiloft. Twee fotografen zien immers meer dan één. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan met ieder onze eigen specialisatie. Als de ene fotograaf zich, bijvoorbeeld bij de binnenkomst, richt op het bruidspaar, kan de andere fotograaf zich op de emoties van de gasten richten. Zoals de verraste blik van de moeder van de bruid bij de binnenkomst van het bruidspaar op de onderstaande foto.

twee fotografen bruiloft

Twee fotografen maken jullie dag in beeld compleet

Tijdens de bruiloft mengen beide fotografen zich tussen de gasten. We gaan subtiel te werk, zetten geen dingen in scéne maar fotograferen op een onopvallende manier wat er gebeurt. Door vanuit verschillende perspectieven te fotograferen maken we het verhaal van jullie dag in beeld compleet. Zo zorgen we voor een variatie in overzichts-, sfeer- en detailfoto’s.

twee fotografen bruiloft

Twee fotografen kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn

Over de gehele dag heen zijn er meerdere momenten waarbij we ons opsplitsen. Zoals aan het begin van de dag wanneer de één de voorbereidingen van de bruidegom vastlegt en de ander op dat zelfde moment het aantrekken van de jurk bij de bruid. Ook tijdens de receptie, als één fotograaf het aansnijden van de taart fotografeert en de ander de zorgvuldig gestylede dinerzaal vastlegt.

twee fotografen bruiloft

Twee fotografen op je bruiloft; het mooiste resultaat

Uit ervaring weten we een bruiloft vastleggen met twee fotografen het mooiste resultaat oplevert. Jullie krijgen een reportage vanuit verschillende standpunten, die gefotografeerd zijn vanaf verschillende plaatsen. Omdat de fotografen zich kunnen splitsen worden ook nog eens momenten vastgelegd die jullie zelf niet bewust meemaken.

Nancy en Peter, Dirksland: “We hebben genoten van onze bruiloft en zijn erg tevreden over het eindresultaat. Arjan had leuke ideeën voor de locatie van het fotomoment. Er was een goede samenwerking tussen beide fotografen. Op de achtergrond en toch een mooie en vooral afwisselende reportage. Ook van onze familie ontvingen we alleen maar positieve reacties. Iedereen was erg te spreken over beide fotografen. Een aanrader voor al onze familie, vrienden en kenissen!”

Lees meer reacties van andere bruidsparen!

referentie twee fotografen bruiloft

Twee fotografen op je bruiloft; een waardevolle investering

Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijk kom je voor allerlei keuzes te staan. Keuzes die vaak ook verschillende kosten met zich meebrengen. Met 2 fotografen in zee gaan brengt uiteraard meer kosten met zich mee dan wanneer je 1 fotograaf inhuurt, daar zijn we ons zeer van bewust. Daar waar locatie, muziek & eten na de trouwdag als herinnering vervagen, blijven de foto’s van deze momenten een levenlang bij jullie. De investering meer dan waard.

Jullie hebben een tweede fotograaf op jullie bruiloft voor € 595,- ongeacht het aantal uur.

De voordelen van twee fotografen op je bruiloft:

1. Een compleet verhaal van jullie bruiloft
2. Twee fotografen kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn
3. Er worden momenten vastgelegd die je zelf niet had opgemerkt
4. Jullie bruiloft verteld vanuit twee verschillende perspectieven

Ik wil twee fotografen op mijn bruiloft!

Back to Top