Trouwreportage in Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage in Zuidland en Heenvliet

Ik zat om 7:45 uur in de auto richting de bruiloft van Kirsten en Luciënne. Ik leerde het bruidspaar kennen tijdens een vakantie vorig jaar. Ik was met een vriend mee op ski vakantie en Kirsten en Luciënne maakte ook deel uit van deze groep. Ik leerde ze kennen als een leuk stel samen, een goede match. Luciënne heeft zelf ook veel interesse in fotograferen en volgde na de vakantie al een workshop bruidsfotografie bij mij. Enige tijd later werd ik gevraagd voor het fotograferen van hun bruiloft, een hele eer!

De eerste foto’s werden gemaakt van de voorbereidingen van Luciënne. Hier ging het er rustig aan toe. Uiteraard ging Luciënne nog even snel op de foto op zijn glimmende motor die hij de vorige dag speciaal nog had staan poetsen hiervoor. Hierna ging ik door naar Kirsten. Bij Kirsten thuis was het een stuk drukker. Haar make-up was al gedaan en de laatste hand werd gelegd aan haar kapsel. Om de beurt kwamen vader, moeder en haar zus Manissa om de hoek van de deur kijken naar de vorderingen van de kapster. Na het finishen van het kapsel was het tijd voor Kirsten om in haar jurk te stappen. Dit deed ze op de zolderkamer van het huis, waar een prachtige licht inval was van het zolderraam.

Om 10:00uur precies kwam Luciënne, Kirsten ophalen. Na elkaar vol verassing van top tot teen bekeken te hebben en uiteraard na een welkoms kus, sprongen ze beide in de witte Audi S4 om naar de locatie voor de trouwfoto’s te rijden. Als locatie hadden ze gekozen voor de ruïne van Heenvliet. Een prachtige en goed onderhouden tuin met wisselende beplanting en bomen. Een perfectie locatie voor het maken van de trouwfoto’s. Als leuke afsluiter had Luciënne een fles Prosecco meegenomen en zo zaten ze samen ontspannen op een picknick kleed, omringd door een prachtige locatie. Het begin van hun fantastische dag.

Om 13:00 uur was de trouwceremonie in het Ambachtsherenhuis aan de Markt, direct achter de mooie tuin waar we eerder die ochtend de foto’s hadden gemaakt. Na de trouwceremonie werden de familiefoto’s gemaakt. De gemeentelijke ceremonie was niet de belangrijkste van deze dag want hierna vond de ceremonie in de Welkomkerk in Zuidland plaats. Hier werden dan ook de ringen aan elkaar gegeven. Na de dienst werden door alle gasten ballonnen opgelaten. Een prachtig gezicht om bijna honderd witte en roze ballonnen tegelijk de lucht in te zien gaan en langzaam te zien verdwijnen achter de horizon. Als laatste locatie was gekozen voor het Dorpshuis in Hekelingen. Hier werd getoost, vond het diner plaats, werd de taart aangesneden en tot slot ook het feest gehouden. Een prachtige afsluiter van hun dag. Ik wens Kirsten en Luciënne heel veel geluk!

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwfotograaf Dordrecht

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Trouwreportage Zuidland en Heenvliet

Reacties

Reacties