Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Een goede trouwreportage start met de klik tussen het bruidspaar en de fotograaf. Jullie zijn daarom van harte uitgenodigd voor een uitgebreide kennismaking. Tijdens de kennismaking bespreken we jullie bruiloft en al jullie wensen. Je kunt meerdere voorbeelden en albums van andere reportages bekijken. Een afspraak kan worden gemaakt op iedere doordeweekse dag.

Vul hieronder het contact formulier in. Vergeet niet jullie trouwdatum te vermelden. Zo kan ik aangeven of deze dag nog beschikbaar is. Je ontvangt zo snel mogelijk een berichtje terug!

Kennismaking aanvragen:

In 1 click een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bruidsfotografie: ongedwongen en spontaan

Als fotograaf heb ik me gespecialiseerd in het maken van ongedwongen en spontane bruidsfotografie. Een bruiloft fotografeer ik in de reportagestijl. Hierdoor worden er geen statieportretten gemaakt maar juist spontane en niet geposeerde foto’s. Tijdens een bruidsreportage ga ik zorgvuldig te werk. Ik besteed veel aandacht aan details en spontane gebeurtenissen. Mijn aanpak is rustig en daarnaast ben ik geduldig wat een ontspannen sfeer geeft. Hierdoor leg ik alle mooie momenten van de dag op een ongedwongen manier vast. Het resultaat zijn trouwfoto’s waar je nog je hele leven van kunt genieten. De trouwfoto’s zijn tenslotte de enige tastbare herinnering van de mooiste dag van je leven.

fotografiecursus3

Cursus bruidsfotografie

Back to Top