Bruidsfotografie referenties

Bruidsfotografie referenties

Wat bruidsparen van hun trouwreportage bij Afotografie vinden:

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Rian en Michael, Hendrik Ido Ambacht: Wij willen Arjan enorm bedanken voor het vastleggen van onze trouwdag! Wij hebben enorm veel lol gehad tijdens de fotoshoot. Arjan was heel relaxed en ontspannen en had veel goede, creatieve ideeën. Wij waarderen dat enorm aangezien we zelf geen goede en duidelijke ideeën hadden voor de fotoshoot. Wij konden echt onszelf zijn tijdens de shoot, ontspannen en lol maken. Dit was voor ons erg belangrijk! Ook de gasten waren positief over Arjan zijn aanwezigheid tijdens de dag. Hij was op de achtergrond, maar heeft toch een zeer positieve indruk achtergelaten! Wij bevelen Arjan aan bij al onze familie, vrienden en kennissen!

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Lydia en Erik, Rotterdam: Vooraf hebben we prettig contact gehad met Arjan. Hij begreep ons en kon ons verschillende tips geven. Onze bruiloft hebben we als heel bijzonder ervaren, met al onze familie en vrienden. Op de dag heeft Arjan alle belangrijke momenten vastgelegd, zonder dat wij en onze gasten echt door hadden dat hij aanwezig was. Dit is ons prima bevallen. Hierdoor konden we optimaal en ongedwongen genieten van onze dag.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Henriëtte en Rachid, Dordrecht: We hebben de aanwezigheid van Arjan als fotograaf op onze bruiloft als zeer prettig ervaren. Zijn manier van werken was ideaal; op de achtergrond aanwezig maar toch op het juiste moment foto’s maken. ook in de omgang is Arjan een prettig persoon. Tijdens de bruidsfotoshoot voelde we ons helemaal op ons gemak waardoor we het optimale uit ons zelf konden halen op deze toch al spannende en bijzondere dag!

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Thamara en Tom, Capelle aan den IJssel: Wij zijn bij Arjan terecht gekomen nadat we hem aan het werk hebben gezien op een andere bruiloft. Vanaf het kennismakingsgesprek verliep het contact prettig en was de deskundigheid van Arjan merkbaar. De trouwreportage ging op een leuke en ontspannen manier. Gedurende de dag merk je niet dat hij aanwezig is, toch weet hij alle mooie momenten op een spontane manier vast te leggen. Wij zullen Arjan zeker aanraden bij Familie en vrienden!

referentie bruidsfotografie
Manuela en Michel, Hilversum: Na diverse websites van fotografen te hebben bekeken, waren wij onder de indruk van de website van Arjan. Tijdens ons kennismakingsgesprek werd ons duidelijk dat Arjan een zeer professionele en unieke kijk heeft op zijn vak en deze met passie uitvoert. Hij denkt mee, geeft tips en is zeer betrokken. Op onze trouwdag zelf was hij op de achtergrond en toch heeft hij alle mooie momenten van de dag prachtig weten vast te leggen. Wij zijn heel blij dat we voor Arjan hebben gekozen want we hebben nu vele prachtige foto’s die precies weergeven hoe mooi onze dag was.

Bruidsfotografie
Rianne en Hans, Nieuw-Beijerland: Wij hebben een geweldig leuke bruiloft gehad mede door Arjan en kijken terug op een fantastische dag. De foto’s zijn super mooi geworden. Hij stelde ons op ’t gemak en kwam met leuke ideeën, daardoor hebben we prachtige foto’s van een onvergetelijke dag. We hebben alles uit handen kunnen geven en een mooie reportage met bijzondere foto’s ontvangen. Arjan, bedankt!

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Marloes en Teun, Dordrecht: Onze eerste indruk van Arjan was de juiste. Hij is een gedreven fotograaf met liefde voor zijn vak. Hij weet als geen ander de juiste momenten te kiezen om de mooiste foto’s te maken. Door zijn manier van werken weet Arjan mensen op hun gemak te stellen. Daardoor hebben we, helemaal zoals wij dat graag wilden, een prachtige en ongedwongen fotoreportage van onze dag.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Jennifer en Mark, Moerdijk: Wij hebben de trouwreportage als zeer prettig ervaren. Arjan geeft de juiste aanwijzingen en stelt je op je gemak om zo de leukste en mooiste foto’s te kunnen maken. En dat is te zien in het eindresultaat! Ook merk je erg weinig van zijn aanwezigheid tijdens de ceremonie. Hij maakt precies de juiste foto’s op het juiste moment. Wijn kunnen Arjan zeker aanraden aan andere bruidsparen. Bedankt voor de mooie foto’s.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Anne en Peter, Dordrecht: Arjan heeft onze bruiloft vastgelegd en dit is prima verlopen wat ons betreft! We bekijken nog iedere keer ons trouwalbum met veel plezier. het is prachtig geworden! Complimenten voor het in elkaar zetten, Arjan heeft dit op een heel mooie manier gedaan.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Selma en Steef, Nieuw-Lekkerland: Wij zijn erg tevreden over Arjan en de manier waarop hij onze trouwreportage aangepakt heeft. Het nemen van foto’s ging erg natuurlijk en ontspannen en ons inziens komt dat ook terug in het resultaat. Wat wij leuk vonden is dat we spontaan op de foto staan, in plaats van dat we aan het poseren zijn. We willen Arjan dan ook hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan onze dag en wij bekijken de foto’s met veel plezier terug!

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Judith en Michael, Zwijndrecht: Wij zijn bijzonder tevreden over het werk dat Arjan heeft geleverd. Op de dag zelf hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat hij er was en dat was heel fijn. De fikse regenbui die we op ons dak kregen heeft voor verrassende foto’s gezorgd, mede omdat Arjan het slimme idee had om in een overdekt tuincentrum de foto’s te maken. Het resultaat is super mooi geworden en daar zijn we heel erg blij mee!

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Debra en Johan, Barendrecht: Van te voren zagen wij op tegen de trouwreportage omdat wij niet van poseren voor de camera houden. Arjan stelde ons op ons gemak en kwam met geweldige ideeën. Uiteindelijk is dit heel ontspannen en met veel lol goed gelukt. De hele dag hadden we niet in de gaten dat er foto’s gemaakt werden, erg prettig vonden we dit. We vonden het briljant hoe Arjan te werk ging en we zijn erg blij met de resultaten. We raden hem aan iedereen in onze omgeving aan.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Nelleke en Jako, Papendrecht: Arjan heeft ons een perfectie trouwreportage gegeven. We hebben alles uit handen kunnen geven en een mooi reportage met bijzondere foto’s ontvangen. Alles ging helemaal zoals we het in gedachte hadden en we hebben het erg naar ons zin gehad. De fotoshoot verliep in een ongedwongen sfeer. We vonden het erg leuk en gezellig om te doen en fijn om te zien hoeveel moeite hij ervoor deed.

Bruidsfotografie referentie Afotografie
Esmee en Faris, Dordrecht: Arjan heeft onze bruiloft gefotografeerd en het was in één woord geweldig! Er was continu een ongedwongen sfeer en je merkte eigenlijk niet dat hij er was. Tijdens de fotoshoot was het ook super. We hadden zelf een idee en daar ging hij helemaal in mee en zorgde voor de perfecte foto. Kortom een aanrader!

Maak een afspraak voor een kennismaking!

Mocht mijn stijl van fotograferen jullie aanspreken dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen jullie alle wensen voor de bruiloft bespreken en het aanbod voorbeeld trouwalbums bekijken.

Ik wil een afspraak maken!

Back to Top