Afotografie bestaat 5 jaar!

Hieperdepiep HOERA!

Hoogtijd voor een nieuwe frisse look. Afotografie heeft een nieuw logo gekregen, dat is niet het enige wat is veranderd. Zo is de website volledig vernieuwd, waardoor alle foto’s nog mooier gepresenteerd worden en alle informatie nog beter te vinden is. Je kunt vanaf nu via het blog op de hoogte blijven van de laatst gemaakte fotoshoots en trouwreportages.

Er zijn twee nieuwe fotografie workshops toegevoegd aan het bestaande assortiment. Een workshop basisfotografie voor beginnende fotografen, waarin je alles kunt leren over het gebruik van je digitale spiegelreflexcamera. Na de workshop hoef je nooit meer de automatische stand van je camera te gebruiken. En een workshop portretfotografie voor gevorderde fotografen. Na deze workshop maak je niet zomaar een portretfototje maar een echte top foto. Uiteraard blijft het mogelijk om de workshop bruidsfotografie voor gevorderde en professionele fotografen te volgen.

De trouwfotografie is onderverdeeld in drie nieuwe pakketten en het assortiment voor trouwalbums is uitgebreid met een extra luxe trouwalbum. Is alles veranderd? Nee, dat dan weer niet want de vertrouwde mogelijkheid om een fotoshoot te laten maken in de fotostudio of op locatie is onveranderd gebleven.

Afotografie Logo Fotograaf Dordrecht

Reacties

Reacties