Trouwreportage

Werkwijze

Op een ongedwongen manier ga ik opzoek naar de mooiste momenten en details die jullie bruiloft zo bijzonder maken. Jullie moeten volop kunnen genieten van jullie dag! Dus geen moeilijke poses en momenten die in scene zijn gezet. Maar wel toffe spontane foto’s van hoe jullie echt zijn. Als een bruidspaar achteraf zegt dat ze als snel niet meer in de gaten hadden dat ik aan het fotograferen was dan heb ik mijn werk goed gedaan.

De voordelen van een trouwreportage bij Afotografie:

1. Een trouwreportage gemaakt door een professionele fotograaf
2. Vele tevreden bruidsparen gingen jullie voor, lees hun ervaringen
3. Inclusief alle foto’s met nabewerking in hoge resolutie
4. Snelle levertijd; jullie foto’s binnen 4 weken in huis
5. Een creatieve trouwreportage waar jullie je leven lang van gaan genieten!

Fotograaf Arjan van der Plaat

Check jullie trouwdatum

Jullie wensen voor de bruiloft

Trouwreportage Afotografie
Voorafgaand aan jullie bruiloft zijn jullie van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking. Ik leer jullie graag beter kennen en bespreek graag jullie wensen en de globale planning van jullie trouwdag. Uiteraard kunnen jullie meerdere voorbeelden en trouwalbums bekijken. Zes weken voor de bruiloft hebben we een tweede gesprek. Hierin nemen we alle details door, zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden op jullie bruiloft. In dit gesprek wordt ook de keuze gemaakt voor het trouwalbum.

Jullie bruiloft

Trouwreportage Afotografie
Na intensieve voorbereidingen en lang wachten is het zover; jullie bruiloft! Ik vind het erg belangrijk dat jullie volop kunnen genieten van de bruiloft, zonder dat je erg hebt in de fotograaf. Ik begeef me voornamelijk op de achtergrond en fotografeer discreet de mooiste momenten van de dag. Hierbij heb ik extra veel aandacht voor de spontane momenten en details. Tijdens de dag zal ik nooit vragen of je even in de camera wilt kijken. Gewoon lekker jezelf zijn! Tijdens de fotosessie help ik jullie met eenvoudige aanwijzingen hoe jullie het beste kunnen staan. Maar zeker geen moeilijke poses, maar ongedwongen poses.

Het resultaat

Trouwreportage Afotografie
Ik begrijp dat jullie na afloop van de bruiloft vol spanning zitten te wachten op het eindresultaat. Als jullie genieten tijdens de welverdiende huwelijksreis start voor mij het nabewerkingsproces. Allereerst start ik met het selecteren van de mooiste foto’s van jullie bruiloft. Deze worden stuk voor stuk voorzien van nabewerking in kleur en contrast. Dit is een intensief proces maar ondanks dat vind ik het belangrijk dat jullie niet lang moeten wachten op het eindresultaat. Ik streef er altijd naar om een bruidsreportage binnen een maand af te leveren. Jullie bepalen na afloop zelf welke foto’s er in het trouwalbum worden geplaatst.

Profiteer tijdelijk van extra korting

Naast losse uren die jullie kunnen boeken zijn er voor jullie gemak drie pakketten samengesteld. Deze pakketten omvatten de meest gekozen opties van de afgelopen jaren. Bij elk pakket krijg je minimaal € 150,- korting en dit kan oplopen tot maar liefst € 450,- korting! Als tijdelijke actie ontvangen jullie € 50,- extra korting bovenop de pakketkorting als jullie op dezelfde dag als de kennismaking boeken. Zo profiteren jullie van minimaal € 200,- tot maximaal € 500,- korting! Deze actie loopt tot 28-02-2016.

Recente bruiloften

Bruidsfotografie Kralingse Bos Rotterdam

oktober 25, 2015 / 0 Comments

Bruidsfotografie Tilburg

september 30, 2015 / 0 Comments

Bruidsfotografie Hoek van Holland

september 18, 2015 / 0 Comments

Trash the dress fotoshoot

september 13, 2015 / 0 Comments

Check jullie trouwdatum op beschikbaarheid

Zijn jullie enthousiast geworden over mijn stijl van werken? Controleer dan snel of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Trouwdatum check

Jennifer en Mark, Moerdijk: “Wij hebben de trouwreportage als zeer prettig ervaren. Arjan geeft de juiste aanwijzingen en stelt je op je gemak om zo de leukste en mooiste foto’s te kunnen maken. En dat is te zien in het eindresultaat! Ook merk je erg weinig van zijn aanwezigheid tijdens de ceremonie. Hij maakt precies de juiste foto’s op het juiste moment. Wijn kunnen Arjan zeker aanraden aan andere bruidsparen. Bedankt voor de mooie foto’s”

Lees meer reacties van andere bruidsparen!

trouwreportage referentie

Trouwreportage

Back to Top