Trouwalbum

Luxe digitaal trouwalbum

Een stevig en duurzaam fotoalbum met daarin prachtige foto’s van jullie bruiloft is de allermooiste manier om nog lang van jullie bruiloft te kunnen genieten. Alle trouwalbums bestaan uit stevige pagina’s van fotopapier. De pagina’s worden zo ingebonden dat ze volledig ‘lay-flat’ zijn. Er is geen storende naad meer tussen de pagina’s, waardoor foto’s over meerdere pagina’s gedrukt kunnen worden. De pagina’s zijn voorzien van UV-coating zodat jullie trouwalbum nog jarenlang mooi blijft.

Koester de mooie herinneringen aan jullie bruiloft en laat deze vereeuwigen in een schitterend trouwalbum wat een leven lang meegaat!


Op maat gemaakt fotoalbum voor elk budget

Iedere bruiloft is uniek. Elk album verteld hierdoor een uniek verhaal en wordt op maat gemaakt. Jullie hebben de keuze uit een ruim aanbod van verschillende merken trouwalbums. Dit geeft eindeloos veel mogelijkheden in variatie. Het formaat album en het aantal bladzijden kunnen jullie zelf bepalen. De cover van het trouwalbum kan worden bekleed met leer en stofsoorten in verschillende kleuren. Ook omslagen van metaal, acryl en jullie mooiste trouwfoto behoren tot de mogelijkheden. Of je budget nu klein of groot is, er zijn altijd verschillende mogelijkheden voor een bijpassend trouwalbum. Er is al een album vanaf € 275,-

Trouwalbum pakket

Het trouwalbum pakket bestaat uit één groot trouwalbum en twee kleinere trouwalbums. Het mini trouwalbum is een kopie van het grote trouwalbum. Klein en daardoor handzaam zodat je hem makkelijk mee kunt nemen en eenvoudig kunt laten zien aan familie en vrienden. Dit album is erg geschikt om cadeau te doen aan jullie ouders. Ouders kijken altijd graag terug naar de trouwdag van hun kinderen en zullen hier nog lang plezier van hebben.

De voordelen van een trouwalbum bij Afotografie:

1. Zeer groot assortiment; ruim 1.000 variaties in albums mogelijk
2. Trouwalbums voor elk budget; er is al een album vanaf € 275,-
3. Unieke album covers; gepersonaliseerd met eigen trouwfoto of namen gedrukt in de omslag
4. Trouwalbums uitbreidbaar tot 80 pagina’s
5. Volledig op maat gemaakt; mogelijkheid om zelf foto’s te selecteren
6. Duurzaam; een trouwalbum wat een leven lang meegaat

Ik wil een afspraak maken!

luxe digitaal trouwalbum

luxe digitaal trouwalbum

trouwalbum voorbeeld

trouwalbum voorbeeld

luxe digitaal trouwalbum

luxe digitaal album

luxe digitaal album met tekst

luxe digitaal album met tekst

album voorbeeld

album voorbeeld

goedkoop trouwalbum

goedkoop album

trouwalbum combinatie pakket

album combinatie pakket

Maak een afspraak en bekijk het volledige aanbod!

Jullie zijn van harte welkom om de verschillende mogelijkheden te bespreken en het aanbod van voorbeeld albums te bekijken. Ik maak met liefde voor jullie een duurzaam trouwalbum die jullie hele leven mee gaat en waarmee je met plezier terug kunt kijken op jullie ‘mooiste dag’!

Ik wil een afspraak maken!

Back to Top