Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot Dordrecht

Ontspannen loveshoot
Vier jullie liefde met een loveshoot vol met ontspannen momenten van jullie samen. De loveshoot kan worden gemaakt in de fotostudio, maar nog leuker is het om hem op een buitenlocatie te laten maken. Dit is namelijk de beste manier om leuke en ontspannen foto’s van jullie beide te maken. Als je zelf niet direct een leuke locatie weet dan denk ik graag met jullie mee. Als fotograaf ken ik alle mooie en geschikte plekjes uit de hele omgeving. Voor een loveshoot plannen we 1 uur, zodat we rustig de tijden hebben leuke ontspannen foto’s te maken.

Alle foto’s op de hoogste resolutie op DVD
Tijdens de fotoshoot worden veel foto’s gemaakt. Na afloop selecteer ik de allermooiste. Deze selectie wordt nabewerkt en ook omgezet in zwart-wit mocht je dit willen. Bij elke fotoshoot ontvang je de vijf allermooiste foto’s als digitaal bestand. Voor 45,- euro koop je alle digitale bestanden op dvd. Een selectie bestaat uit ongeveer 100 foto’s. Je bent zelf vrij om de foto’s onbeperkt af te laten drukken. Bijvoorbeeld voor een prachtige foto voor aan de muur zodat jullie kunnen blijven genieten van dit mooie moment.

Uitgebreid kledingadvies
De juiste kledingkeuze bij een fotoshoot is van groot belang. Niet alle kleding is geschikt voor een fotoshoot. Ik heb speciaal hiervoor een lijst samengesteld met uitgebreid kledingadvies voor bij een fotoshoot.

De voordelen van een loveshoot bij Afotografie:

– Een ontspannen loveshoot waar jullie nog lang van gaan genieten!
– Vele tevreden klanten gingen jullie voor; lees hun ervaringen
– Snelle levertijd: de foto’s binnen twee weken in huis
– Alle foto’s + nabewerking op hoge resolutie op DVD (optioneel)
– Uitgebreid kledingadvies voor bij een loveshoot

Ik wil een afspraak maken!

Bekijk eerder gemaakte loveshoots:

voorbeeld loveshoot
voorbeeld loveshoot

Prijzen loveshoot

Loveshoot op locatie

– Uitgebreide fotoshoot op locatie voor 2 personen
– Fotoshoot lengte van 60 minuten
– Mogelijkheid om uit te breiden met visagie (€ 24,- p.p.)
– Inclusief 5 digitale fotobestanden
– Alle foto’s + nabewerking op de hoogste resolutie op DVD (optioneel)
– Pakketprijs € 90,-

loveshoot buiten

Klantenreactie

Stefan en Tessa, Alblasserdam: “Vooraf hadden we prettig contact over de fotoshoot, en hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren. Arjan was tijdens de fotoshoot heel vriendelijk en vertelde wat we het beste konden doen. Hij stond open voor inbreng van onze kant. We hebben een uur lang foto’s gemaakt in een prachtige omgeving. We zijn heel erg blij met het resultaat. In één woord geweldig!”

loveshoot referentie

Ik wil een loveshoot laten maken!

Back to Top