Zwangerschap fotoshoot in de fotostudio in Dordrecht

Vorige maand kwam Manon naar de fotostudio voor een zwangerschap fotoshoot samen met haar vriend. Ze was op dat moment 34 weken zwanger. Precies het juiste moment voor een zwangerschap fotoshoot. Het beste moment is namelijk tussen de 32e en 36e week van de zwangerschap.

Manon had een aantal zelf meegebrachte voorbeelden. Hier heb ik de stijl van de fotoshoot op afgestemd. In een uur tijd maakte we verschillende foto’s zoals Manon samen met haar vriend, maar ook van Manon alleen. Na afloop was er een selectie van precies 100 mooie foto’s over.

De reactie van Manon: “Wij hebben de fotoshoot als zeer prettig ervaren. Van te voren heb ik met de fotograaf overlegd over hoe we het graag wilden hebben en wat de mogelijkheden waren. Tijdens de fotoshoot zelf kwam de fotograaf met leuke ideeën over poses en attributen en ook eigen inbreng was welkom. Het resultaat is een mooie en gevarieerde serie foto’s geworden waarvan er meerdere inmiddels een mooi plekje bij ons aan de muur hebben gekregen.

zwangerschap fotoshoot samen met vriendzwangerschap fotoshoot fotostudio dordrechtzwangerschap-fotoshoot-fotograaf-dordrecht

Reacties

Reacties