Trouwreportage in Willemstad

Trouwreportage in Willemstad

In de ochtend vertrok ik met een zeer goed humeur naar Willemstad. Heerlijk zomers weer, op weg naar de mooie vestingstad Willemstad en de bruiloft van Mark en Jennifer. Stuk voor stuk goede redenen om vrolijk te zijn. In Willemstad aangekomen maakte ik samen met Mark en Jennifer een kleine wandeling langs de buitenrand van de vesting. Ze straalde van geluk. Voor we het wisten waren we 1,5 uur en vele mooie foto’s verder.

Als trouwlocatie hadden Mark en Jennifer gekozen voor het Mauritshuis. Het oude jachtslot en buitenverblijf van prins Maurits wat in 1623 werd gebouwd. Een prachtige locatie wat na al die jaren nog steeds goed onderhouden is. Het werd een erg persoonlijke en mooie ceremonie. Een collega van Mark was namelijk de ambtenaar en kon uiteraard veel persoonlijke verhalen vertellen. Ontzettend leuk! Om het familiefeestje nog completer te maken was ook Bo aanwezig. Bo is de labrador van Mark en Jennifer. Ze kreeg de belangrijke taak om de ringen te bewaken tot het JA-woord werd gegeven.

Na het maken van de familiefoto’s nam ik afscheid van het kersverse bruidspaar wat hun bruiloft verder ging vieren in Seven in Zevenbergen.

Trouwreportage Willemstad

Trouwreportage Willemstad

Trouwreportage fotograaf Arjan van der Plaat

Bruidsreportage Willemstad

Bruidsfotografie Willemstad

Trouwen in Willemstad

Bruidsfotografie Zeeland

Trouwen in Willemstad

Trouwen in Willemstad

Reacties

Reacties