Kledingadvies voor bij een fotoshoot

Kledingadvies voor bij een fotoshoot

De juiste kledingkeuze bij een fotoshoot is van groot belang. Met de juiste kleding krijg je leuke en stralende foto’s. Een positief effect op de sfeer van de foto’s! Maar wat is dan de juiste kleding? Dat is een goede vraag. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het uitzoeken van je kleding:

Breng sfeer in de foto’s met de juiste kleuren
Het allerbelangrijkst is dat je kleding draagt waar je goed in voelt. Dit goede gevoel straal je dan ook uit tijdens de fotoshoot! Draag voor een fotoshoot in de fotostudio of op locatie vrolijk gekleurde kleding. Kies voor pasteltinten, zachte tinten van vrolijke kleuren. Pasteltinten van de kleuren blauw, roze en groen zijn de allerbeste opties. Draag geen kleding met donkere en sombere kleuren zoals zwart, grijs en rood. Kies voor effen kleding met zonder streepjes, andere patronen en grote opdrukken/prints.

Kleding afstemmen op je omgeving
Stem bij een fotoshoot met meerdere personen de kleuren van de kleding en ook de kledingstijl op elkaar af. Zo krijg je een sterker gevoel van verbondenheid wat een betere sfeer geeft in het eindresultaat. Trek bij een fotoshoot op locatie kleding aan afgestemd op het jaargetijde van dat moment van het jaar, maar laat je een fotsohoot in de fotostudio maken ga dan altijd voor een zomerse look.

Tenslotte nog een tip voor (voornamelijk) de mannen; leeg je broek zakken voor een fotoshoot. Dus geen mobiel, sleutels of portemonnee in de broekzakken laten zitten!

Drie volledige gestijlde voorbeelden
Als bonus staan hieronder 3 voorbeelden van kledingstijling bij een fotoshoot.

kledingadvies voor bij een fotoshoot

Reacties

Reacties