Afspraak maken

Neem contact op via het onderstaande formulier. Vul hieronder het contact formulier zo volledig mogelijk in. Vergeet niet een dag(-en) van voorkeur aan te geven. Zo kan ik aangeven wanneer de eerst volgende mogelijkheden op deze dagen zijn. Je ontvangt zo snel mogelijk een berichtje terug!

Reserveringsformulier fotoshoot:

Wat klanten van hun fotoshoot bij Afotografie vinden:

Erik en Linda, Rotterdam: “De fotoshoot is ons zeer goed bevallen. Wij hadden een eigen locatie in gedachten en dit was geen enkel probleem. Arjan kwam met leuke initiatieven en onze eigen inbreng werd ook gewaardeerd. De resultaten zijn boven verwachting geworden. Mooie scherpe foto’s en verassend goed geslaagde compositie. Arjan was constant op zoek naar leuke plekjes. We waren er zelf bij maar op de foto’s werd duidelijk dat Arjan meer ziet dan wij. Wij zullen zeker terugkomen bij Arjan voor een fotoshoot.”
loveshoot buiten
Helma, Dordrecht: “Wij hebben een fantastische familiefotoshoot gehad bij Arjan. We wilde graag op korte termijn een afspraak maken, dit is gelukkig probleemloos gelukt. Arjan heeft voor een mooie locatie gezorgd, waar we gedurende ruim een uur een hele fijne fotoshoot hebben gehad. Het resultaat is prachtig! Opvallend was dat ook onze kleinkinderen zich helemaal op hun gemak voelden bij Arjan. Dat is dan ook goed te zien op de foto’s. Zeker een aanrader!”
loveshoot klantenreactie3
Manon en Francois, Sleeuwijk: “Wij hebben de fotoshoot als zeer prettig ervaren. Van te voren heb ik met de fotograaf overlegd over hoe we het graag wilden hebben en wat de mogelijkheden waren. Tijdens de fotoshoot zelf kwam de fotograaf met leuke ideeën over poses en attributen en ook onze eigen inbreng was welkom. Het resultaat is een mooie en gevarieerde serie foto’s geworden waarvan er meerdere inmiddels een mooi plekje bij ons aan de muur hebben gekregen. ”
zwangerschapfotoshoot recensie
Milou en Jamie, Alblasserdam: “De resultaten van de fotoshoot die ik met mijn vriendin heb laten maken zijn echt heel mooi geworden. Arjan laat je op je gemak voelen, waardoor de foto’s nog beter worden. We mochten zelf de locatie bepalen en onze kleding samenstellen. Arjan had goede tips voor verschillende poses, het was ook geen probleem als we zelf met ideeën kwamen. Al met al een zeer geslaagde fotoshoot!”
fotoshoot klantenreactie
Janneke en Arjan, Brandwijk: “We kunnen terug kijken op een super geslaagde fotoshoot. Vooraf hadden we contact met Arjan, en konden zelf onze wensen aangeven. We wilden graag een mooie locatie in de natuur, Arjan wist precies de plaatsen waar we mooie foto’s konden maken. We waren al direct op ons gemak, wat ervoor zorgde dat er ontspannen foto’s gemaakt konden worden. Het was ook handig dat we tips kregen over welke tinten kleding we het beste voor de shoot aan konden doen, dit zorgde voor een nog beter resultaat. Kortom, een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!.”
loveshoot buiten
Stefan en Tessa, Alblasserdam: “Vooraf hadden we prettig contact over de fotoshoot, en hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren. Arjan was tijdens de fotoshoot heel vriendelijk en vertelde wat we het beste konden doen. Hij stond open voor inbreng van onze kant. We hebben een uur lang foto’s gemaakt in een prachtige omgeving. We zijn heel erg blij met het resultaat. In één woord geweldig!”
loveshoot referentie
Sjoerd en Patricia, Ridderkerk: “Na een hartelijk ontvangst in de studio werd Patricia opgemaakt door de visagiste. We waren erg tevreden met het resultaat van de make-up, erg natuurlijk, precies wat we van te voren hadden aangeven. Na het testen van het licht konden we starten met onze loveshoot. Wat we erg fijn vonden is dat we werden gestuurd hoe wij op de foto’s moesten staan en kijken. Nadat er veel foto’s waren genomen, mochten we zelf een selectie maken met onze favorieten. Arjan is een erg goede fotograaf en stelt je echt op je gemak. Het was een gezellige fotoshoot!”
loveshoot fotostudio
Leander en Jette, Oosterland: “We vonden het een originele fotoshoot. Arjan was erg enthousiast, en heeft ons een leuke middag bezorgd met deze leuke fotoshoot. We zijn super blij met het mooie resultaat. De foto’s werden ook nog eens snel geleverd! Arjan nogmaals super bedankt voor de mooie foto’s.”
fotoshoot klantenreactie
Robin en Lenique, Dordrecht: “Na een geslaagde zwangerschapfotoshoot hebben we ook een babyfotoshoot laten maken bij Arjan. Beide keren was er voldoende ruimte voor eigen inbreng en meegebrachte items. Arjan dacht hierbij goed met ons mee. De foto’s zijn erg leuk geworden en zijn van erg goede kwaliteit. Er is een vertrouwelijke sfeer in de studio. Wie zien Arjan zeker nog een (aantal) keer terug voor de volgende fotoshoot.”
klantenreactie zwangerschapfotoshoot
Back to Top