Contactgegevens Afotografie

Contact opnemen en reserveren

Wil je een vraag stellen of een reservering maken? Druk dan op één van de drie onderstaande buttons. Kies het onderwerp waar je vraag of reservering mee te maken heeft. Je komt direct uit bij het gewenste contactformulier.

De fotograaf

Ik ben Arjan van der Plaat, de fotograaf achter Afotografie. Als vakfotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Stralende portretten waar je op staat zoals je zelf bent, dat is wat je krijgt bij Afotografie. Geduldig, enthousiast en daarnaast perfectionistisch zijn eigenschappen van mij die goed van pas komen bij het fotograferen. Op jonge leeftijd maakte ik al graag foto’s met eerst de camera van mijn moeder en later die van mijzelf. Op mijn vijftiende verjaardag kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Door fotografie cursissen en zeer veel oefenen leerde ik fotograferen. In 2009 ben ik professioneel aan de slag gegaan als fotograaf door Afotografie op te richten. De afgelopen jaren zijn verschillende foto’s gepubliceerd in tijdschriften. Iets waar ik erg trots op ben!

Arjan van der Plaat

Contactgegevens Afotografie

Afotografie
Hollanderstraat 37
3314 WB Dordrecht
T: 0618496673
E: info@afotografie.nl

Tijdens bruiloften en fotoreportages kan ik helaas geen telefoon opnemen. Als je mijn voicemail inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug! Een e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van Afotografie van toepassing.

Back to Top